Contact

Samenwerken via SharePoint

SION’s slimme samenwerkers hebben toegang tot SharePoint. Netbeheerders en aannemers uit het SION-gebied kunnen inloggen.Ook samenwerken via SION’s SharePoint?

Eefje Emmaneel helpt u graag verder:
 eefje.emmaneel@combi-sion.nl

Vragen over uw persoonlijke situatie?

De meeste vragen over uw verbruik en daarbij behorende keuzes voor uw aansluiting, zijn het best te beantwoorden door uw eigen installateur.

Een aansluiting aanvragen?

Wilt u een nieuwe of gewijzigde aansluiting aanvragen? Dat kan via mijnaansluiting.nl

Vragen over uw aansluiting?

Nadat u de aanvraag van meerdere nutsvoorzieningen via mijnaansluiting.nl hebt verzonden, gaan de netbeheerders aan de slag met de voorbereidingen. Binnen twee weken nadat u de aanvraag via mijnaansluiting.nl hebt verzonden, neemt de aannemer contact met u op om de voorlopige planning te bespreken. De aannemer is uw contactpersoon. Heeft u nog geen bericht van de aannemer ontvangen? Dan wordt er nog gewerkt aan de voorbereidingen. Zodra de voorbereidingen bij de netbeheerder zijn afgerond, neemt de aannemer direct contact met u op.

Vragen over hoofdleidingen?

Voor vragen over hoofdleidingen helpt de combi coördinator in uw gebied u graag. Ga naar de pagina ‘werkgebied’ en vind de contactgegevens van de combi coördinator in uw gebied.

Vragen over het samenwerkingsverband?

Eefje Emmaneel helpt u graag verder.

 eefje.emmaneel@combi-sion.nl